Author Avatar

awais

0

Share post:

Si agjent imobiliare, dhe nëse doni të listoni dhe shisni më shumë prona komerciale në çdo treg, është e nevojshme të përqendroheni në gjërat kryesore që ndërtojnë biznesin, konvertoni listat dhe mbyllni marrëveshjet. Sa më shumë njerëz të njihni në çdo treg pronash, aq më mirë postimi i shpërndarjes së shtëpisë falas Sarande. Shitësit dhe pronarët që ju i shërbeni do të përfitojnë nga forca dhe diversiteti i bazës së të dhënave tuaja.

Këtu janë disa këshilla kryesore për agjentët e pasurive të paluajtshme në listimin dhe shitjen e më shumë listave në çdo treg dhe ekonomi:

Mbani një skedë për numrin e listimeve në zonën tuaj dhe përqindjen tuaj të atij numri. Idealisht duhet të jeni drejt majës së dominimit të tregut.

Prania juaj e shenjave në zonën lokale është e një rëndësie thelbësore për ndërtimin e pjesës së tregut. Numri i shenjave që keni në pronat në shitje dhe me qira do të ndihmojë drejtpërdrejt në marketingun e biznesit tuaj. Shumica e pronave do të shesin ose jepen me qira në zonën lokale dhe bizneseve ose investitorëve vendas. Sigurohuni që emri juaj personal dhe numri i celularit të jenë në tabelat që vendosni në pronë.

Koha në treg për pronën ndryshon gjithmonë. Kjo është për shkak të presioneve të ekonomisë, disponueshmërisë së financave, çmimit dhe mënyrës së shitjes që është vendosur, dhe ndjenjave mbizotëruese të blerësve vendas. Mbani një gjurmë të kohës që duhet për të shitur listime në zonën tuaj. Ka një arsye për çdo shitje dhe çdo mosshitje. Shumë listime janë të mbiçmuara ose të promovuara gabimisht. Ato janë burime të mira të ri-listimit kur shitësi dëshiron të ketë një qasje të re ndaj pronës së tyre të pashitur.

Cilësia e listave të pronave tuaja është një barometër i mirë për procesin e shitjes dhe shlyerjes. Nëse keni listime mesatare, ju merrni kërkesë mesatare. Nëse keni listime të mira, do të hapni derën për kërkimin e cilësisë dhe do të ndërtoni një bazë të dhënash me cilësi të lartë. Është baza e të dhënave që bëhet gjaku i më shumë bizneseve dhe komisioneve.

Metoda e shitjes që zbatohet për çdo shitje prone duhet të merret parasysh mirë. Nuk ka kuptim të nxirret në ankand një pronë që nuk është gati për të. Ekziston një përzgjedhje e mirë e metodave të shitjes për t’u përdorur në varësi të kërkesave të shitësit dhe atributeve të pronës.

An Anonymous Camera That Makes You More Unknown
Choose Your First Marketing & Communications

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *